Professionele website
laten maken?

MET - ONLINE MARKETING KENNIS - PASSIE & PERSOONLIJKE AANDACHT

Gericht op conversie ✓ Gebruiksvriendelijk
✓ Zoekmachine geoptimaliseerd ✓ Maatwerk design ✓ Inclusief CMS om snel en eenvoudig zelf aanpassingen te doen.

PERSOONLIJK
CONTACT
SLIM EN VOORDELIG ONLINE
SEO ADVIES & TEKSTEN SCHRIJVEN
RESPONSIVE
 

muiZMedia maakt betaalbare, professionele websites voor iedereen. Of je nu een starter, zzp'er, fotograaf, bedrijf of winkelier bent, ik maak wat je nodig hebt.
 
Wil je een website laten maken, die je zelf eenvoudig kunt beheren én waarbij je een onbeperkt aantal pagina’s kunt aanmaken? Voor iedereen die graag een website wil laten maken die technisch goed gebouwd is en vindbaar is op Google. Jij levert je logo en wensen aan en ik doe de rest. Na oplevering kun je zelf onbeperkt je pagina’s, teksten en foto’s wijzigen of toevoegen via het eenvoudige WYSIWYG* principe. Hiervoor heb je geen speciale software of computerkennis nodig. Je logt in op je website waar en wanneer je maar wilt.

*What You See Is What You Get betekent dat je direct op je beeldscherm ziet hoe het resultaat van een bewerking eruit komt te zien, inclusief alle opmaak.

JOUW WEBSITE

ONLINE

Responsive website 

-  Mobiele versie

 > 10 jaar ervaring

-  Geoptimaliseerd & vindbaar   

    voor Google

-  Drag & Drop CMS

SSL Certificaat

-  Backups

-  Veiligheidsupdates

-  Support

 
 

WAT IS WIX?

wix
wix.jpeg

Wat maakt WIX de beste keuze voor jou? Dat is niet zo moeilijk. Met Wix heb je de vrijheid een website te (laten) maken die precies op jouw wensen en stijl aansluit. Via de drag en drop modules is het voor iedereen mogelijk om je eigen website te beheren. 

Meer weten? neem contact op

 

WORDT GEVONDEN OP GOOGLE

google optimalisatie

Met de nieuwste kennis en technieken optimaliseer ik jouw website voor Google. Hierdoor wordt alle content goed geïndexeerd door Google en wordt je website makkelijker gevonden. Het CMS heeft verschillende tools en functionaliteiten waarmee ik de vindbaarheid nog verder  verbeter. 

SERVICEDESK

servicedesk

Heb je vragen over het CMS? Kom je ergens niet uit of wil je advies? Stuur mij een mail of whattsapp bericht, ik help je graag.

Referenties

Bekijk hieronder het resultaat van enkele klanten, die hun website al door muiZMedia hebben laten maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn vele opties, dus elke website is uniek. Ben je onder de indruk? Ik maak ook graag voor jou een professionele website.

 

Huur een WIX expert

Speciaal voor WIX gebruikers. Heb je zelf al een website gemaakt in WIX, maar kun je wel wat extra hulp gebruiken? Je komt er zelf even niet uit, je wilt gewoon advies of even overleg? Ik help je met al je vragen bij het ontwerpen, bouwen of uitbreiden van jouw website.  Of het nu gaat om het opzetten van een blog, webshop, reserveringssysteem of één van de vele andere mogelijkheden, die WIX biedt, neem vrijblijvend contact met mij op, ik kan je zeker verder helpen.

 

 

FUN 

WIX FACTS

2006

FOUNDED

135 mln

WEBSITES LAUNCHED

22 mln

MOBILE SITES

190

COUNTRIES 
USING WIX
 

OFFERTE AANVRAGEN

Om een goed beeld van je wensen te krijgen en om de mogelijkheden te bespreken bel ik je graag even persoonlijk op. 

Je mag mij natuurlijk ook altijd zelf even bellen op

+31 (0) 6 288 146 77

Bedankt! Bericht verzonden.